Beauty Blog

Op maandag 14 december 2020 zijn er in de Coronapersconferentie van overheidswege nieuwe regels en bepalingen aan een ieder opgelegd. Zo ook aan mijn medisch pedicurepraktijk. Inhoudelijk betekent dit dat ik alleen nog medisch noodzakelijke voetbehandelingen mag verrichten en géén cosmetische voetverzorging. De verschillen in deze tweedeling leg ik hierna uit.

Wisten jullie dat ik tijdens de Corona-sluiting het certificaat heb behaald om te werken met het mooie huidverbeterende merk Alpha-H? De afgelopen weken heb ik zeker niet stil gezeten: ik was druk bezig om in mijn prachtige gerestylde salon te kunnen behandelen op het hoogste niveau!

ALPHA-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

Zorg goed voor je handen!

Het is in deze tijd van de Corona crisis extra belangrijk om goed de handen te verzorgen! CNC HandCare helpt je daarbij.