Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/doc/www.beauticare.nl/www/libraries/src/Updater/Updater.php on line 284
Medisch pedicure en schoonheidssalon Beauticare in Amsterdam Noord. - Blog

Beauty Blog

Zorg goed voor je handen!

Het is in deze tijd van de Corona crisis extra belangrijk om goed de handen te verzorgen! CNC HandCare helpt je daarbij.

Beauticare heeft er bewust voor gekozen om exclusief met één merk te werken. CNC cosmetic is een Duits merk dat alles in huis heeft om ieder huidtype en iedere huidconditie te behandelen.

Dermaceutische huidverzorging in plaats van een cosmetische behandeling.

Het onderscheidt zich van andere merken door de grens op te zoeken tussen cosmetische en cosmeceutical huidproducten. Dit zie je niet alleen terug in de behandelingen bij Beauticare maar juist ook in de producten die thuis gebruikt kunnen worden. Ingrediënten die echt werken en perfect op elkaar zijn afgestemd om je huid gezond en stralend te maken en te houden.

Ga je met mij mee? Op mijn nieuwe avontuur?
salon Bodycare gaat verder onder de naam Beauticare! 

Wat is een afgebroken nagel?

Bij een afgebroken nagel mist er een gedeelte of zelfs een groot deel van de nagel. Een teennagel kan afbreken door bijvoorbeeld het (langdurig) onder druk staan of stoten van de nagel of na een opgelopen trauma, waarbij er bijvoorbeeld een object op de teen is gevallen. Dit kan veel pijn veroorzaken en overlast geven bij het bewegen. Soms kan het nagelbed zijn aangetast waardoor er een bloeding ontstaat. Indien er sprake is van een bloeding onder de nagelplaat dan kan de nagel als gevolg hiervan loslaten of afbreken.